ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Στόχος της εταιρείας Sandra Fellini είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Ο καταναλωτής μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, χωρίς να αναφέρει το λόγο και χωρίς καμία επιβάρυνση, εντός 14 ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν. Τα έξοδα της αποστολής για αποστολές εντός Ελλάδας επιβαρύνουν τον παραλήπτη, δηλαδή την εταιρεία μας. Για αποστολές στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το αποστολέα, δηλαδή εσάς. Η επιστροφή πρέπει να γίνει απαραίτητα μέσω της υπηρεσίας courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ ή της ACS. Παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής μέσω όποιου άλλου τρόπου επιθυμείτε, με το κόστος όμως να επιβαρύνει τον αποστολέα (χρέωση δική σας). Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και με την απόδειξη αγοράς.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

-Αλλαγή με το ίδιο προϊόν ή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της συλλογής μας. Τα έξοδα της πρώτης αλλαγής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που υπάρξει κι άλλη αλλαγή η επιβάρυνσή σας είναι 3€ για Ελλάδα και 14€ για Κύπρο. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό η επιστροφή γίνεται χωρίς επιβάρυνση.

-Επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέψατε. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας της τράπεζας Πειραιώς ή της Εθνικής. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας ανήκει σε άλλη τράπεζα ενδέχεται να υπάρχουν κρατήσεις. Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ ή την ACS, με χρέωση της εταιρείας μας, ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας επιβάρυνση.

-Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προκειμένου να την αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση παρακαλώ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στο 2310553904 ή 2310511437 ή 2310357488.

Η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων προς επιστροφή είναι:

Κατσιώρας Πολύμερος

15ο χλμ Χορτιάτη-Αγ. Βασιλείου

Θεσσαλονίκη, ΤΚ 57010

Τηλ:2310553904